Sweet home Kälarne.

Hej folk och fä, nu var det dags igen.

Har varit hemma en del i Kälarne och spenderade förra helgen där med min kära M. Lite fiske, god mat och mys gjorde min helt komplett. <3

Vad händer annars då, undrar ni?

Jag ska försöka fixa svetsutbildning genom arbetsförmedlingen, se om dom duger till nåt iaf. Försöker fördriva tiden här i Östersund på bästa vis, vilket jag gör bäst genom att spendera så mycket tid som möjligt med min M.
Har varit ledig i snart två och en halv vecka och det börjar kännas. Fy fan vad slapp man blir av ledighet.


M som i mums<3

Hej, mitt vinterland.

Ja gott folk, mina kära läsare, nu är det vinter. Officielt.

Vaknade yr och jävlig imorse bara för att beskåda vad som kan beskrivas som ett "vinterland". Det gjorde mig lite ledsen. Tillochmed kattjäveln gruvade sig för att gå ut, vilket säger en hel del om vinterns "charm" när djuren tamejfan skyr den.

Aja, det gäller att göra det bästa av situationen, var det nån som sa.


Nu bär det iväg till stan iallafall. Är halt och farligt ute så jag skulle nästan kunna sätta pengar på att jag kommer köra ihjäl mig. Med min sedvanliga tur, vill säga.

Om det nu skulle hända,


Kom ihåg vart ni hörde det först.


Mama, im coming home.

Kälarne är så tyst om kvällarna. Inte för tyst, som att nån lagt sig i bakhåll eller som att apokalypsen är nära, utan tyst som i fridfullt tyst. Jag gillar det, och det är antagligen en av anledningarna till att jag någon gång skulle besluta mig för att flytta ut på landet. Inga bilar hörs i fjärran om nätterna, måhända en enslig lastbil som puttrar fram någonstans i bygden, men annars är det lugnt och skönt.

Som i graven skulle jag tro.Jag jobbar för nuvarande natt på Attendo, tackar som frågar. Teds gamla arbetsplats, och jag måste säga det att tomrummet den där råttan lämnat efter sig är ganska stort. Jag får nöja mig vad som finns att tillgå, ålder och erfarenhet. Och en helvetes massa kaffe.Annars då?

Jo bilen går bra och linan löper fritt.

Runt nyår, eller nåt, blir det en flytt till vackra Örebro. Tungt, med tanke på att det vackra finns här.
Löper linan verkligen fritt?
RSS 2.0