Gräset är grönare på andra sidan

Hello´eth läsare!


Jag sitter och lyssnar på "Enya- Only time" och jag säger det, it brings back memories...Ack!

Efter gårdagens rövknull av fru fortuna har jag återhämtat en del av min själsliga styrka, mycket tack vare Cobra och hans ljuva röst. Thank ye!


Har funderat länge på att skriva ett riktigt fult inlägg om fru fortuna, den jävla fittan. Men nu är saken den att jag vet inte hur mycket hädelse gudarna kommer acceptera innan jag får en blixt i huvet. Det återstår att se helt enkelt;) hehe.Nu blir det Bacon och gammeldags makaroner, till det ketchup och grillkrydda. A meal for a man.


Jag ger er dagens bild; Tias aka Cobra, a man with a mission,Smash you later!

Söndag kväll och jag skrattar!

Följande citat gjorde min helg komplett;

"Vem behöver jobb när man kan hacka internet porrsidor istället?"Visheten i citatet ovan är slående.


Smash you later!


Party like it´s 99

Helgen är snart över och de flesta av oss återgår till vardagen.

Whiskeykväll i fredags hos Greven. Igår blev det en sväng på The Rock med Raptorn, vilket var väldigt trevligt. Nåt som var mindre trevligt var sällskapet några bord till höger om oss. En storbystad blondin och ett par after-ski snubbar som satt och sjung med alla refränger.

Det var en jävla tur att dom inte "Its my life" med bon jovi spelades. Då hade dom aldrig hållt käften.Jag har många funderingar som jag tänkt dela med mig av till er, mina vänner. Men tidsbrist och avsaknaden av intresse att blogga idag får mig att skjuta upp dom planerna, som så mycket annat.


En sak bara. 100 spänn till den som vet vem denna "sofie" är, hon/han/det gäckar mig och jag börjar få svårt att sova pga nyfikenheten.En liten bild på födelsedagsbarnet. 23 svåra år.
Smash you later!

08:46- Lördag morgon och jag har ångest.

Whiskeykväll hos Greven igår, ett bra initiativ från en annars väldigt lam jävel.

Hursomhelst, min agenda var satt. Ta mig ner på krogen med den bedårande fröken Svahn. Brännvinets agenda var en smula annorlunda än min. Kortfattat urartade min mysfylla till en spyfylla.

Igår, mina vänner, var jag jesus kristus.


Jag har iallafall lyckats minimera skadorna med tanke på hur mycket jag bäljde i mig igår. Levern verkar vara ok. Händerna skakar lite, men dom verkar ok. Huvudvärken smyger på lätta tassar runt och runt, men den är relativt ok. Jag ser lite sämre idag än vad jag gjorde igår, tror jag. Har en smula smärta bakom ena ögat, kommer inte ihåg att jag petat mig där eller så. Men det är väl ok. Inga blåmärken på kroppen vad jag kan se, har desto fler på själen. Men det är ok. Har en vag känsla av ondhet från naveltrakterna, och ett vagt minne av att Ted tjockissmockis damma på mig i magen. Oklart varför. Det, är inte ok.

Han den där Ted tog min jävla palestina. Det ska han få fan för.


Därför mina vänner, ger jag er härmed ett löfte.

*Jag skola mig själv använda i syfte att åsamka Ted tjockissmockis så mycket jävulskap som jag förmår mig att ge, eljest hornpär skall döma mig*Kolla på han. Det är för fan vidrigt.


Smash you later (ted)!

Alla dessa val...

Jag funderar ofta på mitt hår..

Jag har fått idén att skaffa dreads inom en snar framtid och det skulle nog kunna bli coolt.
Vissa dagar saknar jag mitt gamla hår dock.
Så här ser det ut nu iallafall (det är inte svartvitt till färgen, för er som tror det!)Eller ska jag helt enkelt bara klippa mig..??

Smash you later!Brokeback Hackås, ett kollage, ett par, en kärlek...

Bilderna säger allt. David åker titt som tätt till Hackås för att "fiska". Blev inte så mycket fiske, men napp fick han visst ändå.

Innan ni börjar kolla på bilderna, gå in på youtube och sätt på "Die in your arms" med Cutting Crew. Blir mer effektfullt då.

Love hard, die young.Smash you later!


Söndag, "vilodagen"

Vilodagen my ass, jobbar 15,30-21,15 ikväll..meeeen jag får skylla mig själv som tog på mig det.

Tur är väl att min arbetsgivare för nuvarande inte hyser vetskap om min största svaghet, min förmåga att inte kunna säga nej i telefon. Jag kan verkligen inte det. Börjar dock märka tendenser på att dom kanske vet nåt ändå:s Tåls att fundera på..

Aja, Hannes, ni vet han Raptor, hans mor Ann är på besök här i helgen. Och vad jag tycker om henne, där gott folk har ni en riktig kvinna. Det förefaller mig dock otroligt att hon kunnat producera en sån som Hannes.. Men det är väl som man säger ibland, shit happens.
Nästa inlägg; "Daniel, Hemingway och evigheten"


Just nu; Donkeyboy-Ambitions, lyssna och njut.
Senare; Lista ut ett försvar mot HannesSmash you later!

Listen up!

Jag ger er länken, till internets kanske vassaste penna. Det är ingen enkel sak att göra, men när ni väl börjat läst så kommer ni se sanningen.

Behold! http://www.poeter.se/poetHome.php?writerId=21808


Läs och njut, era själlösa monster!


Smash you later!

På Odensalagatan intet nytt.

Åt nyligen lunch, Eldorados hot dogs och strips. Förjävla nyttig start på dagen må jag säga.


Dagens; Ät röka utan cola är som att äta ballerina utan mjölk.

Smash you later!


Heavens on fire!

Sov 12 timmar inatt, för oss som faktiskt har ett jobb är det sällan man åtnjuter den lyxen.

Har haft väldigt underliga drömmar den senaste veckan. Det är lönnmördare, explosioner och vampyrer.. Undrar om det är avsaknaden av rollspel som får min hjärna att projicera dessa saker till min hjärna. Värt att tänka på..


En sak att notera är att det kommer dröja sjukt länge innan jag flyttar ihop med en tjej igen. Inte kunde jag nånsin ana att mina äventyr på timmervägen kunde bita mig så hårt i arslet nu efteråt. Men, karma är en bitch och fru fortuna är en kvinna, så vilka odds hade jag egentligen till att börja med? Just det.Nu; Matlagning.
Senare; Onanering.
Smash you later!


The Son of Hercules..

De 12 stordåden är för länge sedan avklarade,
den sista draken är dräpt,
och sirenerna har för länge sedan slutat sjunga..

Men legenden tar inte slut där. Den har bara börjat. Rättare sagt för 22 år sedan, där det i en farstu på körfältet föddes en alldeles speciell liten pojke.

David Söderbom, ni känner alla honom som "greven".


Så, undrar ni, vem är denna myt? Ja gott folk, det finns inte ord, tecken eller bilder nog att beskriva honom..men låt mig iallafall göra ett försök.


22 vilseledda år senare sitter han hemma i sin tvåa på skogsbruksvägen, tittandes på allehanda lättklädda och storbystade damer dagarna i ända. Möbler äger han inte. Det han däremot har är en alldeles speciell förmåga att berätta historier, ofta absurdt förvrängda efter eget tycke och smak. Det har vi alla fått erfara, en "davidanekdot" är så mycket mer än bara en anekdot. Det är ett angrepp, så som ett lejon kastar sig mot strupen på sitt icke ont anande byte.

Absurdt? Absolut!

Jo, för det är ju så att david är en såkallad lustigkurre. Ha fucking ha.


Nä, jag tycker om Greven. Han finns där man minst anar det.

Månens ljus i vinternatten
som
en önskan,
eller ett hopp?
kanske
en vacker gryning idag...

Någonstans flyger en loska genom luften inatt...


//Bagarn

Smash you later!Måndag, första dagen på ännu en pruppvecka

Yeah gott folk. Det börjar märkas att ni hittat hit, ligger trea på bloggportalen och allt..nog med skryt nu iallafall.

Helgen var hyffsad, lite bråk med fittan, alkohol och lite sömn. Känns att man lever.Jag skulle skriva nåt roligt, men Ncis är på tv så jag tar det en annan gång.

Dagens; Cigaretter med mentholsmak är nyttigare än vanliga.
Nästa inlägg- "The Son of Hercules"


Smash you later!

Ett försök att definera mina vänner, Del 1

Jag bor numera ett stenkast ifrån Östersunds Travbana med en kille som heter Hannes. Han är min vän sedan 6 år tillbaka. Hannes är en sån där person man inte kan sätta i ett fack, odefinerbar och Oföränderlig. Hursom, Hannes jobbar på Apoteket där han bland annat sitter i kassan och plockar på lagret.     Tre saker om Hannes värt att veta;   

1: Hannes inte bara har the munchies, han är The munchies. 
2: Har en förmåga att hitta underliga, äckliga och skrämmande saker på internet som ingen annan har sett. 
3: Har ett omedvetet behov av närhet han får utlopp för genom att "brottas" och vara allmänt närgången mot oss andra.     


Följ med oss i nästa del, då tar vi oss an Hannes kusin lillherkules, David "greven" Söderbom.        

  

(Hannes är rädd att "staten" kommer ta honom om han är med på någon bild som läggs ut på nätet, så jag tog den bild jag tycker påminner mest om honom. Enjoy!)Smash you later!

I bid you welcome..

Det finns en rad anledningar till varför jag upptagit bloggandet efter så länge. Den främsta är utan tvekan att jag ska kunna nå ut till er, mina läsare. Visst, ni är inte många till antalet än. Men vänta bara. Snart kommer ni flockas kring mitt lilla hörn på vida webben som flugor kring Ogan. Och då, gott folk, kommer det börja hända saker.

Det är början på nånting stort det här..
Smash you later!

RSS 2.0